Warning: Undefined array key "gfonts_files" in /customers/8/3/5/mickeylog.nl/httpd.www/wp/wp-content/plugins/ultimate-addons-for-gutenberg/classes/class-uagb-post-assets.php on line 324 Warning: Undefined array key "gfonts_url" in /customers/8/3/5/mickeylog.nl/httpd.www/wp/wp-content/plugins/ultimate-addons-for-gutenberg/classes/class-uagb-post-assets.php on line 325 Broedermoord? – Mickeylog

Broedermoord?

 

“Maar waar ligt het Arabische en moslimland LibiĆ«? Juist, in Noord-Afrika. LibiĆ« grenst aan zesĀ  Afrikaanse landen: Algerije, TunesiĆ«, Niger,Ā  Tsjaad, Soedan en Egypte. En al die landen kijken voorlopig passief toe hoe hun moslimseĀ  broeders door een tiran worden uitgemoord.”


“Is de tijd niet gekomen om in plaatsĀ  van zichzelf met de zweep van de zelfhaat teĀ  geselen, de Arabische en moslimlanden metĀ  hun morele plicht jegens een broedervolk teĀ  confronteren?”


Via: Trouw.nl (Sylvain Ephimenco)

 

 


Leave a Comment

3 − three =

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.