Ministerie van Justitie komt met ‘Taskforce Tweettir’

In samenwerking met het OM komt het ministerie van Veiligheid en Justitie met een nieuw initiatief, de ‘Tweettir Taskforce’. Deze taskforce houdt het internet de komende maanden nauwlettend in de gaten.

Opstelten: “Waar het om gaat in deze, is dat criminele intenties in latente en of pre-criminele vorm vaak digitaal, in de vorm van twits, kenbaar worden gemaakt.”

Korpschef Welten is het daarmee eens: “Je kunt niet zomaar een twat of een aggressieve MD de wereld in sturen dat je je buurman te lijf wil gaan. Als we die intentie in een zo vroeg mogelijk stadium kunnen afsnijden voorkomen we een hoop ellende.”

Meer >>

Leave a Comment

twenty − fifteen =

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.