Bassiehof over Wilders

Goed verwoord.
Lees het hele artikel hier: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/03/bassiehof_wilders_week_enkele.html

De grote test zijn de komende Europese verkiezingen. Keert het PVV-electoraat zich af van de blonde leider vanwege de recente gebeurtenissen en gaat het voor een alternatief óf kan Wilders wederom op grote steun rekenen? Dat is afwachten, ook al geven de collega’s van EenVandaag een indicatie.

Belangrijker: de PvdA heeft in het verleden geroepen dat het wellicht beter is sommige Marokkanen te vernederen en heeft gewezen op het ‘etnische monopolie’ inzake straatoverlast. Het is eveneens een PvdA-minister die – tegen adviezen in – doorgaat met etnische registratie. De ophef over die uitspraken was destijds veel minder dan nu.
Een grote groep “Minder, minder, minder”-roepende PVV’ers is doodeng.

Beangstigender zijn echter de partijen die nu pleiten voor een cordon sanitaire. Beangstigender zijn de partijen die niet naar die schreeuwende groep willen luisteren en deze afdoen als aanhangers van Adolf Hitler 2.0. Beangstigender zijn de partijen die het één zeggen en het andere doen.

De trieste constatering is dat er in Nederland een silent majority is die zich alleen gehoord weet door de PVV en daar naar handelt.

Rara hoe komt dat?

Leave a Comment

19 + five =

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.