VUURWERK (via studio140.nl)

DeBoerVingerAls je als volledig debiele wannabe Ajax-supporter dan toch met vuurwerk naar je eigen doelman meent te moeten gooien, zorg dan dat je ‘m raakt. Dan had je je eigen club misschien nog wel een soort van dienst bewezen. Maar ja. Nadenken en hooligans, dat gaat natuurlijk niet samen. En dus gooiden een stel aanhangers van de Amsterdammers opvallend veel vuurwerk op het veld, terwijl hun club nét op beestachtig mooie wijze op voorsprong was gekomen. Heel slim.

Een balletje kan raar rollen, maar ik denk dat dit vuurwerk nog weleens heel veel staartjes kan gaan krijgen. Razend knap, hoe je als ‘supporter’ je eigen club om zeep kan helpen. Daar had Ajax achteraf heel PEC Zwolle niet eens voor nodig. Al verdienen die nu alle credits. En wil ik een PEC-pyjama.

Meer hier

Leave a Comment

one × 3 =

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.